چگونه هزینه های زندگی در ایالات متحده را فراهم کنید؟ -بخش چهارم
ایاب و ذهاب: سعی کنید هزینه های ایاب و ذهاب خود را با اقامت در نزدیکی دانشگاه و/یا اقامت در جایی که اکثر خدمات مورد نیاز شما فراهم است به حداقل ممکن برسانید. سعی نکنید اتومبیل بخرید، مگر آنکه داشتن اتومبیل در محلی که هستید کاملاً ضروری باشد. به خاطر داشته باشید که خرید اتومبیل فقط یکی از هزینه ها است — پول بیمه و تعمیرات لازم هم به میزان چشمگیری بر هزینه ها خواهد افزود. اگر واقعاً مجبور هستید اتومبیلی را خریداری کنید، حتماً در یک کلاس تعمیر و نگهداری خودرو شرکت کنید تا بتوانید از هزینه های تعمیر خودرو بکاهید. همچنین با فردی که با آن ناحیه آشنا است مشورت کنید تا مبادا یک مکانیک بی انصاف پول بیشتری از شما بگیرد.
پوشاک و «هزینه های متفرقه : هزینه خرید پوشاک زمستانی می تواند یکی از مخارج عمده دانشجویانی باشد که اهل کشورهای گرمسیرتر هستند. در خصوص نحوه خرید کت زمستانی، نحوه پوشیدن چندین لباس روی هم، که پارچه های آنها گرما را به مؤثرترین نحو ممکن در خود نگه دارند، و اینکه چه نوع پاپوشی ازپاهای شما در برابر یخ و برف مراقبت می کند، با دانشجویان مجرب تر مشورت کنید. به محض اینکه به دانشگاه رسیدید، سعی کنید با افرادی که جامعه محل اقامت شما را به خوبی می شناسند دوست شوید —آنها می توانند شما را در خصوص بهترین مکان ها برای خرید راهنمایی کنند.اقلام ضروری را قبل از امکانات تفریح و سرگرمی بخرید. یاد بگیرید که «نیازهای متفرقه» خود را از منابع رایگان تأمین کنید. بسیاری از کتابخانه ها فیلم های سینمایی دارند که آنها را به طور رایگان امانت می دهند. همچنین به جای خرید مجلات و روزنامه ها، سعی کنید آنها را در کتابخانه بخوانید. فعالیت های تفریحی را پیدا کنید که رایگان هستند و یا هزینه آنها ناچیز است، ماننند کنسرت های رایگان در دانشگاه یا در جامعه محلی، فیلم های سینمایی رایگان که هزینه آنها را گروه های دانشگاهی می پردازند، پیک نیک در پارک ها و جنگل های ناحیه، و غیره.
چند پیشنهاد دیگر برای صرفه جویی در هزینه ها به شرح زیر است:
* حتی الامکان از طریق ایمیل، IM ، یا نامه با خانواده خود تماس بگیرید —فقط گاهی اوقات و یا در موارد اضطراری از طریق تلفن با آنها تماس بگیرید. برنامه خود را با خانواده درمیان بگذارید تا مبادا نگران شوند. * بررسی کنید ببینید چه چیزهایی را می توانید به جای خریداری آنها در ایالات متحده، از کشور خود بیاورید. تحقیق کنید ببینید چه وسایل ضروری در ایالات متحده احتمالاً به میزان قابل ملاحظه ای گران تر (و یا اصلاً کمیاب هستند).
* از فروشگاه هایی که لوازم دست دوم می فروشند و فروشگاه های دارای تخفیف خرید کنید. برای خرید اجناس با تخفیف، به فروشگاه های حراج لوازم و اثاثیه مستعمل مراجعه کنید.
* سعی کنید کالاها و اقلام بدون مارک بخرید نه اقلام دارای مارک تجارتی خاص.
* هنگام بیرون رفتن مبلغ کمی پول با خود بردارید و کارت اعتباری خود را در منزل بگذارید.
* دور اندیش باشید. از گرفتن کارت های اعتباری و وام های با بهره بالا خودداری کنید.
چند لینک مفید درباره نحوه صرفه جویی در هزینه ها در آمریکا :
Tip for saving money from bank of america
ادامه دارد...
پاسخ دهید